В’ячеслав Бобров: «Була пропозиція від «Прометея», але я поки що на неї не відреагував»

В’ячеслав Бобров: «Була пропозиція від «Прометея», але я поки що на неї не відреагував» 1 - basket.com.ua

Форвард збірної України В’ячеслав Бобров в інтерв’ю YouTube-каналу Overtime розповів про те що отримував пропозицію підписати контракт від українського гранда «Прометея». Також гравець, який минулий сезон догравав у французському «Нантеррі», назвав лігу, перехід до якої для нього є пріоритетом.

«У мене була пропозиція від «Прометея», але я поки що на неї не відреагував, адже я розумію, що там вже є п’ять українців і вони зараз додаватимуть до складу американців. У мене є амбціїі ще пограти і я не хочу сидіти на лаві і когось підміняти. Хочу ще почекати і знайти команду, де я буду грати по 25-30 хвилин. 

Для мене іспанська ліга завжди буде першою в Європі. Це ліга, яка ставить планку для всіх гравців, які хочуть туди потрапити. Кожен хто грав у Іспанії, має намір туди повернутися. Тож якщо у мене буде варіант в Іспанії, я поїду і не думатиму. 

США? Так, два-три роки назад я думав над ідеєю поїхати до Штатів, але коли я пограв у «П’єно Жвайгждес» і перейшов до Іспанії, я зрозумів, що їхати до США та розраховувати на один шанс зі ста — це не для мене. Я поїхав до «Фуенлабради», де були злети та падіння, але я вважаю, що я зробив правильний вибір і крок уперед. Можливо, G-Ліга навпаки була б кроком назад. Я розмовляв з Максом (Звоновим — ред.) і він каже, що якщо ти не розкручений гравець, тебе там можуть просто посадити на лавку». 

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.