Володимир Коваль: “Сьогодні зіграли краще в захисті, тому й перемогли”

Володимир Коваль: "Сьогодні зіграли краще в захисті, тому й перемогли" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Дніпро»

Іван Колдомасов, захисник «Дніпра»:

– Дуже складний матч. Для нас це остання надія на чемпіонство. Нам було потрібно забрати цю перемогу. Забрали. Ми робили акцент на захисті. Це спрацювало. Зараз їдемо додому, де потрібно забирати серію і виходити до фіналу.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Дуже гарна і нервова гра, як і в Дніпрі. Сьогодні зіграли краще в захисті, тому й перемогли. В нападі були помилки, але завдяки захисту у нас в четвертій чверті з’явилися легкі очки з-під кошика у швидкому відриві. Завдяки цьому ми сьогодні перемогли.

Олександр Тіщенко, центровий «Черкаських Мавп»:

– Люди завжди програють з поганими враженнями. Було дуже багато боротьби, кістка в кістку. З обох сторін по-доброму максимально жорстока гра. На цьому етапі по-іншому бути не може. Немає слабких команд, які пробачають помилки. Три чверті була більш-менш рівна гра. Втратили концентрацію буквально на дві хвилини, стало -10. Майже нереально відіграти таку різницю за короткий проміжок часу. Не можу сказати, що недопрацювали і не старалися. Це плей-офф. Ще є одна гра. Можна зробити роботу над помилками, їхати в Дніпро і показувати свій найкращий баскетбол, незалежно від результату.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Велике дякую нашим в вболівальникам, які прийшли і підтримали нас. Атмосфера в залі була супер. Дякую гравцям за зусилля в цій грі. Вітаю «Дніпро» з заслуженою перемогою Рухаємось далі. Будемо готуватися до третьої вирішальної гри, час покаже. Деякі помилки в захисті і нападі вплинули на гру. Не можу сказати, що грали погано. Гра була доброю. «Дніпро» грав добре і ми, від захисту. Аналізуємо, працюємо, готуємось до третьої гри.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.