Нікола Міротич: “Я не шкодую про відхід з “Барселони”, але сезон у “Мілана” вийшов важким”

Нікола Міротич: "Я не шкодую про відхід з "Барселони", але сезон у "Мілана" вийшов важким" 1 - basket.com.ua

Топовий гравець Євроліги Нікола Міротич розповів, що думає про свій відхід з “Барселони” і про цей сезон “Мілана”.

“Чи шкодую, що покинув “Барсу”? Зовсім ні. Я не з тих, хто шкодує. Я завжди намагаюся бути позитивним і робити все найкраще з того, що дає мені життя. Я дуже щасливий мати цю роботу, бути в команді, в якій я перебуваю, і що Бог дав мені цю можливість грати в гру, яку я люблю, тому я ні про що не шкодую.

Порівняти “Барселону” та “Мілан? Вони обидві чудові організації. Обидва клуби мають чудові тренерські штаби. У мене був Шарас в “Барселоні”, тут у мене є Мессіна – один з найкращих в Євролізі. Отже, навіть у моєму віці я все ще вдосконалююся кожного сезону. Є багато хороших речей для обох організацій.

Наші результати? Ну, це був важкий сезон з кількома травмами, великими очікуваннями, але це частина баскетболу. Іноді ви програєте, іноді ви виграєте. Зрештою, не завжди так, як ти хочеш, як ти підходиш до деяких речей, але ти повинен бути вдячним за те, що маєш, і продовжувати боротися“, – сказав Міротич.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7204

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.