Михайлюк пояснив продаж свого одягу з чемпіонського параду. Частина коштів піде на допомогу Україні

Михайлюк пояснив продаж свого одягу з чемпіонського параду. Частина коштів піде на допомогу Україні 1 - basket.com.ua

Захисник “Бостон Селтікс” Святослав Михайлюк відкрив власний сайт з продажу панами з написом “Boston Svi Party”, яку схвально оцінили вболівальники під час чемпіонського параду НБА. Раніше одяг Михайлюка продавався неофіційно, але новий сайт баскетболіста передаватиме частину виручених коштів (один капелюх коштує 33 долари) на благодійність для підтримки сімей, які постраждали від війни в Україні.

“Після параду, коли я гуляв по Бостону, всі запитували, де можна купити капелюх “Boston Svi Party”. Ви можете знайти їх на сайті”, – написав Михайлюк в X.

“Бостон, ти був неймовірним. Енергія, пристрасть та непохитна підтримка кожного з вас роблять це місто по-справжньому особливим. Носіння панами “Boston Svi Party” під час параду стало яскравим моментом моєї кар’єри, і я в захваті від того, що можу поділитися з вами цією частинкою нашого свята. Дякую вам за те, що ви найкращі фанати у світі. Давайте продовжимо вечірку!”, – вказано в заяві Михайлюка на сайті.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2134

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.