“Барселона” – “Реал”: наставники команд поділилися емоціями від матчу

"Барселона" - "Реал": наставники команд поділилися емоціями від матчу 1 - basket.com.ua

Барселона” у матчі 18-го туру Євроліги вдома здолала “Реал” (83:78). Наставники команд поділилися своїми думками про головне дербі Іспанії.

Ян Весели провів чудову гру, але всі гравці зробили свій внесок. Це було ключем і запорукою до перемоги. Гравці продемонстрували свою відданість і бажання змінити ситуацію, в якій ми опинилися.

Ми бачили чудову ніч на “Палау”. Ми провели дуже хорошу гру. “Палау Блауграна” була неймовірною, як нам і було потрібно, щоб ми отримали поштовх для перемогти. Сьогодні був ідеальний день проти ідеального суперника. Я дуже задоволений тим, як ми вистояли у важкі часи.

Це була дуже важлива перемога проти команди, яка програла дві гри, яка була у чудовій формі, і ми наздогнали її рівень. Для нас цей матч сьогодні був дуже важливий, щоб показати інший наш рівень, ніж той, який ми показували“, – зізнався Рожер Грімау.

“Це була боротьба обох команд до кінця. До третьої чверті все було дуже рівно. В останній чверті “Барса” більше скористалася своїми фізичними можливостями, вони змогли передбачити нас. Вони краще зрозуміли кінцівку гри.

Дуже складно обіграти “Барселону” на “Палау”. Це вдалося лише одній команді Євроліги. “Барса” вигравала вдома протягом тривалого часу. Цей поштовх від вболівальників змусили “Барсу” докладати більше зусиль.

Це була важлива гра для Барселони. “Палау” був важливим для них, щоб зберегти віру до кінця. Остання чверть була вирішальною”, – сказав Чус Матео.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7222

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.