Наставник “Олімпіакоса” розповів, як проходив процес переговорів з Еваном Фурньє

Наставник "Олімпіакоса" розповів, як проходив процес переговорів з Еваном Фурньє 1 - basket.com.ua

Наставник “Олімпікос” Георгіос Барцокас зізнався, що вже давно хотів підписати Евана Фурньє.

“Весь процес з Еваном почався 2-3 роки тому, коли ми грали у “Фіналі чотирьох” у Белграді, і він написав у Twitter про “Олімпіакос” та його вболівальників. І, пам’ятаю, я відразу перевірив його зарплату і побачив, що вона 18-19 мільйонів. Тому я подумав, що будь-яка думка на цю тему буде смішною.

Ми перевіряли справу, і раптом у нас була можливість, у нього була лише одна пропозиція від НБА, від “Візардс”, якщо я не помиляюся. Пропозиція його не зацікавила, навіть якби він міг заробити більше грошей, ніж тут.

Він уже обговорив фінансові умови з командою і хотів поговорити зі мною перед підписанням контракту. Він не питав мене, як я буду його використовувати або якою буде його роль у команді. Це не важливо для великих гравців, вони нав’язують себе через свій клас. Все, що він мене запитав, це те, чи хочу я його і чи думаю, що він допоможе нам. Єдине, про що я запитав його після кар’єри в НБА, після всіх грошей, які він заробив, це те, що було його мотивацією приїхати сюди, тому що все буде непросто.

Він сказав, що він завжди вмотивований, тому ніколи не пропускав турнір ФІБА зі збірною Франції, і що це не пов’язано з грошима. Ми припинили розмову, і він підписав наступної хвилини. Звичайно, фінансові умови вже були узгоджені.

Я дуже радий, що він тут, він є чимось додатковим у нашому початковому плані, але коли це сталося, ми просто не могли пропустити цю можливість“, – сказав Барцокас.

31-річний Фурьє останні 12 років грав за клуби НБА.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8327

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.