Тренер Німеччини прокоментував вихід в півфінал Олімпіади і пояснив, чому полишить команду після турніру

Тренер Німеччини прокоментував вихід в півфінал Олімпіади і пояснив, чому полишить команду після турніру 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Німеччини Горді Херберт поділився думками після перемоги над Грецією (76:63) в чвертьфіналі Олімпіади і пояснив, чому покине команду після турніру.

“Вассіліс Спануліс зробив чудову роботу в збірній Греції. Вони провели відмінний турнір та програли пару близьких матчів. А ця гра була набагато ближчою, ніж здається по рахунку. Ми трохи відірвалися в останні п’ять хвилин. Ми віддаємо Спанулісу та грецькій команді належне.

Пару днів тому я отримав багато текстових повідомлень від своїх канадських друзів, в яких говорилося, що вони дуже раді, що опинилися в нашій половині сітки, а не американській. Але в мене немає вдобовань щодо наступного суперника. Я маю на увазі, побачимо. Я гадаю, ми не фаворити. Це трохи простіше. Незважаючи на те, що ми чемпіони світу нас трохи ігнорують? Я не знаю. Але ми просто хочемо йти від матчу до матчу і насолоджуватися досвідом.

Я обговорив ситуацію із федерацією, а потім особисто поінформував гравців про те, що покину команду після Олімпіади і очолю “Баварію”. Деякі хлопці були трохи здивовані, а деякі зрозуміли, що це характер роботи. Я підписав контракт зі збірною на три роки і виконаю зобов’язання, тому ми виходитимемо з цього. Хоча мені було трохи сумно. Я думав, що це найкраща робота, яка у мене колись була, найкраща група гравців. Тож це трохи сумно, але в житті всьому приходить кінець”, – сказав Херберт.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2617

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.