Легенда НБА: “Якщо збірна США програє на Олімпіаді, гравцям не можна дозволяти повернутися в країну”

Легенда НБА: "Якщо збірна США програє на Олімпіаді, гравцям не можна дозволяти повернутися в країну" 1 - basket.com.ua

Легенда НБА Чарльз Барклі висловився про виступ збірної США на Олімпіаді в Парижі

“Передусім, чи стали іноземні команди кращими? На 100%. Але Вони все одно не кращі за США. Приберіть Ніколу Йокича, Янніса Адетокумбо та Луку Дончича. Усі ці троє – відмінні гравці. Шей Гілджес-Александер теж чудовий гравець. Але у США досі є наступні 10 найкращих гравців і вони виходять на паркет в кожному матчі. Отже, іноземні команди стали кращими. Але у нас, як і раніше, найкращі гравці у світі. Коли дивимося на лаву запасних, ніхто не має Джейсона Тейтума чи Дрю Холідея.

Ці іноземні команди не мають таких відмінних гравців із лави запасних. У нас найкраща команда та найкращі гравці, безумовно. Послухайте, якщо США програють, їм не можна дозволити повернутися в країну. Вони не зможуть повернутись. Ми не маємо виправдань, щоб втратити золоту медаль. Все, що їм потрібно зробити, це вийти на паркет і грати жорстко та самовіддано. Це справді ключ”, – сказав Барклі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.