Скаріоло і Юль висловилися про виліт Іспанії з Олімпіади та завершення кар’єри Руді Фернандеса

Скаріоло і Юль висловилися про виліт Іспанії з Олімпіади та завершення кар'єри Руді Фернандеса 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Іспанії Серджіо Скаріоло і розігруючий Серхіо Юль прокоментували виліт з Олімпіади після поразки від Канади (85:88) і завершення кар’єри 39-річним Руді Фернандесом.

“Вітаю Канаду, вони заслужили перемогу. Ми знали, що вони поставлять Лугенца Дорта проти Лоренцо Брауна та Діллона Брукса проти Санті Альдами, щоб спробувати задушити двох наших кращих скорерів, але все ж таки знайшли альтернативні формули і змогли боротися до кінця на обох сторонах паркеті. І навіть зробили на 11 підбирань більше, ніж вони. Цей факт, можливо, більше, ніж будь-який інший, відображає гордість з якою команда боролася на майданчику.

Для мене було великою честю тренувати Руді Фернандеса, дуже мало гравців спробували б грати сьогодні в таких умовах. Він це зробив, і ми зобов’язані йому як гравцю, який доклав усіх зусиль. Він так робив упродовж своєї кар’єри. Приклад відданості не лише для нинішних гравців збірної Іспанії, а й для тих, хто прийде після них та спортсменам усіх видів спорту. Велика честь розділити з ним стільки ігор та чемпіонатів”, – сказав Скаріоло.

“Команда знову билася проти топового суперника. Поразка розчаровує, тому що ми не впоралися з завданням. Група була сильною. Я думаю, що команда боролася. Маємо пишатися, хоча зараз ми, очевидно, розчаровані. Але є хороший момент. Команда боролася. Це наша ДНК, наш характер. Руді Фернандесу прикро закінчувати все так, але він повністю віддавав себе цій команді протягом багатьох років. Ніхто інший не грав би на його місці з травмою, яку він отримав днями. Але Руді вирішив вийти і боротися, як він завжди це робить. Особисто я пишаюся тим, що розділив із ним стільки років. Він може пишатися своєю кар’єрою. Я думаю, він був прикладом для багатьох гравців”, – заявив Юль.

 

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.