Пол Джордж вперше пояснив, чому змінив клуб в міжсезоння, хоча не збирався цього робити

Пол Джордж вперше пояснив, чому змінив клуб в міжсезоння, хоча не збирався цього робити 1 - basket.com.ua

Форвард “Філадельфії Сіксерс” Пол Джордж в своєму подкасті пояснив, чому покинув “Лос-Анджелес Кліпперс” в міжсезоння, хоча не збирався цього робити. Джордж був згоден на трирічний контракт в розмірі 150 мільйонів доларів, але “Кліпперс” хотіли його обміняти після підписання угоди.

“У жовтні 2023 року мені запропонували контракт на 2 роки та 60 мільйонів. У процесі переговорів сума за сезон сягнула 40 мільйонів, але це все ще не влаштовувало меня. Після продовження Кавая Ленарда на 3 роки і 149,5 млн, я запропонував клубу підписати таку ж угоду зі мною. “Кліпперс” не погодилися. Я вирішив перервати обговорення під час Матчу всіх зірок, щоб не переносити роздратування та негативні емоції на команду. Після вильоту з плей-офф у першому раунді від “Даллас Маверікс” (2-4) ми повернулися до переговорів. Клуб був згоден заплатити 150 мільйонів за 3 роки, я планував завершит кар’єрe у формі “Кліпперс”.

Я попросив право на заборону на обмін і був готовий підписати угоду в такому вигляді, але отримав відмову, що навело мене на підозри в намірі клубу використати мене в обміні. Після цього я перейшов до своєї остаточної позиції з 4-річним максимальним контрактом, тому що не бачив сенсу в знижці з урахуванням подальшого обміну. Я вважав, що зробив достатньо, щоби заробити ці гроші. Люблю Стіва Балмера, Лоренса Френка, але на той момент повернення вже не виглядало правильним. З урахуванням атмосфери всього, що відбувається”, – заявив Джордж.

Джордж отримає 212 мільйонів за 4 роки у “Філадельфії”.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.