Данііл Сипало назвав головну ціль збірної України на чемпіонаті Європи U-18

Данііл Сипало назвав головну ціль збірної України на чемпіонаті Європи U-18 1 - basket.com.ua

Бігмен збірної України U-18 Данііл Сипало в інтерв’ю пресслужбі Дніпра ще напередолні старту тренувального збору юнацької команди розповів про те, як проходить його міжсезоння та поділився очікуваннями від майбутнього Євробаскету.

“В минулому сезоні Суперліги вважаю, що я грав не дуже гарно, адже в деяких моментах були провали в нападі та захисті. Але все це прийде з досвідом, якщо продовжуватиму багато працювати. Після сезону, звичайно, був відпочинок, але він був коротким. Я постійно тренувався, працював над технікою, кидками, захистом — все це буде дуже важливим в наступному сезоні.

Щодо суперників по чемпіонату Європи U-18, то недооцінювати суперників — це неправильно, адже кожен суперник може бути сильним в чомусь своєму. Побачимо, як пройдуть матчі, але, вважаю, що вони будуть складними та важливими для нас.

Великі очікування від збірної U-18? Я вважаю, що це додаткова мотивація, тому що всі хлопці мають знати, чому вони їдуть в збірну, і яка їхня головна ціль. А головна ціль — це перше місце”.

Сипало у складі збіорної України U-18 готується до виступу на чемпіонаті Європи U-18. Бігмен наразі знаходиться у тренувальному таборі команди, яка готується до чемпіонату Європи в Латвії. В минулому сезоні Суперліги молодий баскетболіст відіграв 13 матчів за Дніпро, в яких за 14.5 хвилини набирав 7.2 очка, 4.2 підбирання та 1.0 перехоплення.

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1701

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.