Олексій Лень: “Ми не думаємо про те, щоб бути першими в нашій групі”

Олексій Лень: "Ми не думаємо про те, щоб бути першими в нашій групі" 1 - basket.com.ua

Центровий збірної України Олексій День в інтерв’ю BasketNews у мікст-зоні після перемоги над Італією розповів про гру з італійцами, поділився очікуваннями від матчу з Грецією та оцінив поточний результат команди.

“Ми зіграли надійно в обороні. Сві, Санон, Близнюк чудово зіграли. Також ми чудово підбирали м’яч. Це додало великої впевненості в майбутньому. Ми знаємо, що ми вже в наступному раунді, але це швидкий турнір, і завтра буде Греція. Ми повинні рухатися далі.

Там буде Янніс. Він ключ до всієї їхньої команди. Якщо ми зможемо його стримати, буде менше речей, про які варто хвилюватися.

Сьогодні вся гра була сповнена підйомів і падінь. Я відчуваю, що команда покращується, на 100%. Нам просто потрібно зменшити кількість втрат, але ми чудово попрацювали в обороні”.

На початку ми програли дві важливі ігри у відборі на Чемпіонат світу-2023, але ми вистояли й ставали кращими по ходу. У першій грі, яку ми грали проти Італії у кваліфікації, ми вигравали 15 очок у першій половині. Ми знали, що можемо перемогти їх, але нам потрібно було краще завершити гру. Сьогодні ми знали, що нам потрібно дещо змінити в захисті і не дозволяли їм кидати триочкові.

Зараз ми в досить хорошій формі. Ми не думаємо про те, щоб бути першими в нашій групі. Ми зіграли три гри за чотири дні”.

Також Лень розповів про те, що йому сказав новий тренер “Сакременто” Майк Браун, який поспілкувався з українцем після матчу з Великою Британією.

“Я розмовляв з ним близько десяти хвилин, а потім він поїхав дивитися Литву в Кельн. Це була наша перша зустріч. Він просто підійшов до мене і сказав: “Удачі в турнірі, я їду до Німеччини”.

0

Автор публікації

Офлайн 16 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7461

Одна думка про “Олексій Лень: “Ми не думаємо про те, щоб бути першими в нашій групі”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.