Михайло Переверзій: “Гравці самі взагалі не розуміють, що вони таке витворяли. Будемо розбиратися”

Михайло Переверзій: "Гравці самі взагалі не розуміють, що вони таке витворяли. Будемо розбиратися" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Черкаські Мавпи»

Лев Кошеватський, захисник «Черкаських Мавп»:

– В якийсь момент ми не поплили по течії, взяли себе в руки. Хоча були не дуже розумні втрати і через них ваги то туди то туди хиталися. В якийсь момент ми більш відповідально стали контролювати м’яч і наші атаки набували більш розумних завершень. Чи справилися з своїми візаві на позиціях захисників? Можна подивитися, що у них лідер Соловйов. Ми не давали йому простору, в нього були більш складні кидки, але на всьому майданчику не можна встигнути за гравцем. Ми дали декілька кидків, але все одно можна сказати справились. Тимощук забив нам сьогодні триоочковий, Поносов нам забив два. Ми не розраховували на це, але більш-менш впоралися.

Дмитро Нагорний, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Хочу привітати керівництво команди, гравців, вболівальників, а також подякувати ЗСУ за те, що ми маємо можливість грати і займатися улюбленою справою. Була попередня підготовка до матчу. Ми розбирали лідерів команди суперника, акцентували на цьому увагу. У нас дещо не виходило протягом гри і ми після перерви змінили тактику. Я хочу подякувати хлопцям. Вони боролись за кожний м’яч. Вражають цифри: ми допустили 24 підбирання в нападі  з боку команди суперників, але все одно хлопці боролись за кожний м’яч і показували свою зацікавленість в тому, що я їм говорив. Вони виконували те, що їх просив. Дякую перш за все за самовіддачу гравців і боротьбу. Звичайно, є багато помилок. Є над чим працювати. Найголовніше, що я бачу в команди потенціал. Будемо працювати далі, щоб прогресувати з кожним матчем, робити менше помилок, робити нашу гру більш простою, але видовищною для вболівальників.

Олександр Поносов, захисник «Рівного»:

– По нападу начебто все було класно спочатку. Старалися виконувати задачі, які були поставлені перед грою, до якої ми готувалися минулий тиждень, але план не спрацював. І ми його не виконали взагалі. Ми вибирали неправильні кидки, більше тяжких і мало відкритих. Так воно вийшло, на жаль.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

Тільки що коментар по грі був у нас в роздягальні, перший і може десь емоціональний. Чому так склалося сьогодні? Я поки що не можу дати вам коментар.  Команда сьогодні два рази виконувала те що треба, а потім три рази виконували взагалі незрозуміло що по нападу і захисту. Гравці не такі вже й молоді, а досвідчені, але виконували такі непередбачувані речі. Я поки що не розумію. Ми будемо з цього приводу розбиратися, тому я можу тільки поздоровити команду суперників з цією заслуженою перемогою. Якщо глянути на статистику, то там в принципі ми просто повинні були вигравати. Зрозуміло, що ми не забили свої штрафні кидки, але й суперник їх не забив. Ми зробили більше підбирань, але не забили свої кидки і придумували якісь такі важкі атаки. Я не розумію, навіщо наші «маленькі» весь час йшли на Агафонова. Вони самі, по-моєму, взагалі не розуміють, що вони таке витворяли. Будемо розбиратися. Я надіюся, що команда до завтрашнього дня підготується і ми покажемо більш змістовний баскетбол.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2698

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.