Володимир Коваль: “Враження від гри зі “Спортингом” позитивні”

Володимир Коваль: "Враження від гри зі "Спортингом" позитивні" 1 - basket.com.ua

Наставник Дніпра Володимир Коваль в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт прокоментував результат матчу зі Спортингом в Кубку Європи ФІБА. Нагадаємо, дніпряни напередодні поступились 57:68.

“Тренуватися у нас немає часу, граємо через день, потім переїжджаємо до Італії, там теж 22 та 24 жовтня ігри. Сподіваюся, що в Італії або десь у Польщі проведемо кілька тренувань, якщо знайдемо майданчик.

Дуже непросто через переїзди, логістику, все дуже важко. 36 годин добиралися до Португалії, а вже на наступний день грали, це теж вносить свої корективи. Але я вважаю, що хлопці дуже гарно тримаються

Враження дуже позитивні від гри зі “Спортінгом”. Три чверті билися на рівних з таким іменитим суперником, який має у наявності шістьох американських гравців, тоді як ми граємо своїми вихованцями. Вважаю, що непогано провели три чверті, але провалилися під тиском фізичних кондицій суперника. Не витримали, грали обмеженою ротацією, не всі добре ввійшли в гру. Вважаю, що маленька ротація вирішила долю матчу.

Будемо готуватися до другого матчу, переглядати відео. Дещо будемо змінювати, зокрема у захисті. Будемо думати, де ми можемо додати, але я вважаю, що в захисті ми впоралися. Треба десь додати у нападі”, — відзначив тренер.

Наступний матч проти “Спортінга” дніпряни проведуть у п’ятницю, 18 жовтня. Після цього поєдинки проти італійського “Сассарі” чемпіони України зіграють 22 та 24 жовтня.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7461

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.