Брентлі Байнум: “Мені сподобалося грати в Україні”

Брентлі Байнум: "Мені сподобалося грати в Україні" 1 - basket.com.ua

Лідер “Київ-Баскета” у сезоні 2023/24 Брентлі Байнум пригадав свій період виступів в Україні.

Мені сподобалося грати в Україні. Чемпіонат мав справді хорошу репутацію до війни. Я грав у столиці, в Києві. Це було найбільш захищене місто з протиповітряної оборони. Я точно нервував, йдучи туди, тому що не знав, чого очікувати. Це не зовсім так, як ви бачите в новинах.

Мої товариші по команді та тренери дуже добре попрацювали, щоб я почувався комфортно та розповідали, як це. Я відчував, що якщо вони не хвилюються, чому я маю хвилюватися. Це був безумовно досвід, який вартий того.

Усі ігри були в Україні. На матч-деї з’являлися від чотирьох до шести команд, і всі команди грали між собою. Ми грали три гри одна за одною протягом вихідних. Спочатку було дуже важко грати стільки ігор без відпочинку. Через деякий час я звик до цього, тому мій стан став дуже хорошим.

Чому представники США не їдуть до України? Я б не сказав, що американці бойкотують, вони просто не почуваються в безпеці. У моїй команді було ще двоє американців, але вони не відчували себе в безпеці, залишаючись там. Багато гравців не хочуть ризикувати, особливо якщо їм доводиться мати справу з мовним бар’єром і загрозою війни.

Минулого сезону моя гра дуже зросла. Я хотів показати, що можу більше, і у мене був дійсно хороший тренер, який дозволяв мені грати і вірив у мене. Я лідирував у лізі за результативністю, і мені не вистачили одного очка, щоб побити рекорд плей-оф за всі часи. Я вивів команду, яка без мене займала 6-7 місце, до бронзової медалі.

Гра проти “Мавп” на 40 очок? Ця гра була незабутньою. Я пропустив кілька поєдинків через травму, тож був готовий показати, на що здатний. Ми також програвали ігри, коли я не був, тому я хотів допомогти нам повернутися на вершину. Я відчував, що не можу промахнутися. Мої товариші по команді зробили справді хорошу роботу, дозволивши мені провести свій момент і мотивуваши мене“, – сказав Байнум.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8584

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.