В’ячеслав Бобров: “Мене хотів підписати “Калев” та команди з Литви, але ми з родиною хотіли залишитись в Ризі”

В'ячеслав Бобров: "Мене хотів підписати "Калев" та команди з Литви, але ми з родиною хотіли залишитись в Ризі" 1 - basket.com.ua

Форвард латвійського ВЕФа В’ячеслав Бобров поділився думками про перехід в команду після виступу за “Прометей” в минулому сезоні.

“Я почуваюся чудово. Мені випала прекрасна можливість знайти своє місце і проявити себе, тому що в минулому сезоні я не так багато грав через тренера – у нас був повний склад з 14-15 гравців, усі боролися за хвилини. Сподіваюся, що зможу допомогти команді виграти кожну гру цього сезону. Я боротимуся за кожне підбирання, постараюся набирати очки, зроблю все, щоб команда перемогла. Моїм завданням буде допомагати всім на паркеті, як у нападі, так і в захисті, а також розмовляти з усіма як на обох кінцях майданчику, так і на лаві запасних, щоб дати команді поштовх іти вперед.

Талінський “Калев” теж хотів мене підписати, а також кілька команд з Литви та інших місць. Ми з родина хотіли залишитися у Ризі – тут усе знайомо. Ми можемо говорити і англійською, і російською, з усіма легше ладнати, тому ми вирішили залишитися тут. Найбільше я хочу довести собі, що можу бути в тому стані, в якому був до до приходу в “Прометей”, і навіть піднятися на вищий рівень. Я також хочу підтвердити це всім у команді ВЕФ, бо це головний клуб Риги з багатою історією. Все пройшло чудово, мені подобається атмосфера у команді і те, як ми працюємо, ми вже зіграли шість контрольних матчів. Звичайно, є над чим працювати, але мені подобається бачення тренера Мартіньша Гулб’я. Він наш головний мозок, і ми слідуватимемо його вказівкам — він знає, що робить.

Минулого року у команди був інший тренер, він мав інший менталітет. Тепер, здається, все змінилося. Тренер хоче, щоб ми грали у швидкий баскетбол. Він влив у команду нову “кров”, але водночас є досвідчені гравці, які досі хочуть прогресувати. Це нова команда та новий виклик для тренера – до цього він працював у жіночому баскетболі, а тепер хоче показати свій рівень та побачити його і у своїй команді. Зараз тільки передсезоння, тож не можу сказати, що і в офіційних іграх ми будемо постійно перемагати. Але ми старанно працюємо, і цього тижня у Суперкубку Балтії у нас буде більше матчів із сильними командами. На даний момент ми готуємося до того, що на нас чекає по ходу сезону, тому що ігри в об’єднаній лізі будуть складними, всі команди хочуть обіграти одна одну. Це буде довгий сезон із участю в трьох різних турнірах, але всім потрібно зберігати концентрацію та триматися разом як одна команда.

Поки що складно судити, але тренер намагається знайти рішення як у нападі, так і у захисті. Є правила, які ми дотримуємося, але він намагається дати кожному свободу. Зважаючи на те, що я бачив, це моя справжня команда – я буду її солдатом і завжди її захищу. Звичайно, всі команди, які виступають у Латвійсько-Естонській лізі, хочуть здобути титул. ВЕФ – клуб із багатою історією, який завжди і скрізь хоче перемагати. Нам потрібно довести, що ми головна команда в Ризі та у всій Латвії, тому зрозуміло, що мета – перше місце. Уникати боротьби за друге чи третє місце – це менталітет переможця. Так, можливо, все піде не так гладко, будуть злети та падіння, але нам доведеться триматися разом і прагнути однієї мети – трофеїв”, – сказав Бобров.

0

Автор публікації

Офлайн 13 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.