Богдан Богданович: “Ми вирімо в перемогу над США в півфіналі Олімпіади”

Богдан Богданович: "Ми вирімо в перемогу над США в півфіналі Олімпіади" 1 - basket.com.ua

Захисник збірної Сербії Богдан Богданович прокоментував перемогу над Австралією (95:90 ОТ) в чвертьфіналі Олімпіади і поділився думками щодо зустрічі з США, які стануть суперниками команди у випадку вірогідної перемоги над Бразилією.

“Це була дуже важка гра, але я радий, що ми виявили характер. Навіть, коли програвали більше 20 очок, ми не здалися. Суперники завдали кілька складних ударів, але ми вірили, що спрацює характер команди. Промова Светислава Пешича під час тайм-ауту? Чесно кажучи, я не пам’ятаю. Він щось кричав, але так тренують наші тренери. Це для користі команди, він намагається вичавити з нас усе. Ти програєш, коли здаєшся. Він просто не хотів, щоб ми здавались на той момент, і хотів розбудити нас своєю промовою.

Сьогодні кожен зробив свій внесок. Навіть коли справи йшли не дуже добре, ми вірили один в одного і продовжували боротися та підтримувати один одного, що є найважливішим у команді. Кожен зіграв свою роль у цьому матчі. Тактика проти США у півфіналі буде та сама: самовідданість, командна робота, дух і віра. Ми, як завжди, віримо у перемогу”, – сказав Богданович.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.