Кармело Ентоні зізнався, чому не захотів грати в суперкоманді з Леброном Джеймсом і Двейном Вейдом

Кармело Ентоні зізнався, чому не захотів грати в суперкоманді з Леброном Джеймсом і Двейном Вейдом 1 - basket.com.ua

Кармело Ентоні розповів, чому не відхилив пропозицію суперкоманди “Маямі Хіт” у 2010 році, коли там грали Леброн Джеймс, Двейн Вейд та Кріс Бош.

“Ще до створення “Великої трійки” в “Маямі” йшли розмови про мене та Брона, тому що я був близький і з ним, і з Ді-Уейдом, я був близький з ними обома. Брон і Ді-Уейд теж були близькими, але вся ця ситуація почала розвиватися, коли ми стали трохи старшими. У нас був спільний досвід, наприклад, гра за збірну на чемпіонаті світу, і саме тоді наш зв’язок почав зміцнюватися. Все через те, що ми програли разом і відчували той самий біль, одні й ті самі переживання. Це зблизило нас.

Але уявіть мене у розквіті сил, в 23-24 роки. І як четверту опцію після того, як я був лідером своєї команди щороку. Я шукав свій шлях у НБА і хтось хотів, щоб я кинув це і став четвертою опцією? Я не знав, чи морально буду готовий до такого. Справа була не в грошах; у мене була інша роль. Народ ніколи не розглядав всю цю історію з моєї точки зору. Вони думають, що Мело вчинив егоїстично, підписавши п’ятирічний контракт, захотів грошей, коли міг би отримати три персні. Але найчастіше воно того не варте. Ніхто вам цього не скаже, а я скажу”, – заявив Ентоні.

0

Автор публікації

Офлайн 51 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.