Костас Слукас: “Я нізащо не зіграв би на Олімпіаді, навіть якби був здоровим”

Костас Слукас: "Я нізащо не зіграв би на Олімпіаді, навіть якби був здоровим" 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Панатінаїкоса” і збірної Греції Костас Слукас відмовився грати на Олімпіаді, оскільки не допомогав національній команді відбиратися на Ігри в Парижі через травму.

“Це не правильно для мене з моральної точки зору, це не нормально. Зараз я відпочиваю. Я приймаю по дві-три ванни в день, а хлопці пітніють, щоб досягти чогось для національної збірної. Чи приїду я після того, як вони пройшли через усі труднощі? Мені це запропонували. Головний тренер Вассіліс Спануліс запитав мене, чи я хочу це обговорити. Я сказав йому, що в мене є сумніви і що немає жодного шансу з мільйона, якщо я не гратиму у кваліфікації, що я поїду на Олімпіаду. Я ніколи так не думав і нізащо цього не зробив би. Хоча Олімпіада була мрією. Янніс Адетокунбо вчора плакав, мені це страшно говорити. Янніс, який виграв усе, — один з найбільш великих гравців у світі. Ціна надто висока. Але правда в тому, що я не зможу так жити. Це сумно для мене”, – заявив Слукас.

 

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.