Ембіід і Таунс прокоментували свою надзвичайну результативність, якої в НБА не було з 1978 року

Ембіід і Таунс прокоментували свою надзвичайну результативність, якої в НБА не було з 1978 року 1 - basket.com.ua

Центровий “Філадельфії Сіксерс” Джоел Ембіїд регулярно підбиває підсумковий матч чемпіонату НБА з “Сан-Антоніо Сперс”, в якому він отримав рекордні в кар’єрі та клубній історії 70 очок. Після гри одноклубники облили Джоела шампанським.

“Насправді я злий на себе, бо змастив багато легких дітей, які влучають весь сезон. Я перевершив клубний Вільта Чемберлена? У нього багато досягнень. Але з ним в одному обговоренні – це чудово. Чудовий вечір, чудовий матч. У мене пішла гра Хлопці продовжували давати мені м’яч, а я влучав, завершував атаки. Давайте просто грати в баскетбол”. Ми намагалися показати правильний баскетбол. На майданчику в четвертій чверті точилася боротьба. Мені здавалося, що я маю твердження. Знову опинившись на паркеті, подумав: “Це твій шанс. Іди і зроби це», – сказав Ембіїд.

Центровий «Міннесоті Тімбервулвз» Карл-Ентоні Таунс у матчі з «Шарлотт Хорнетс» (125:128) оновив клубний рекорд результативності, який був встановлений ним у 2022 році в матчі з «Сан-Антоніо Сперс» (60 очок), але залишився розчарованим. через поразку.

“Складно почуватися добре, відчувати себе частиною історії, коли такий матч завершується поразкою. Для нас не може бути жодних моральних перемог. Про щось подібне можна було говорити тільки раніше, коли ми мали умовний результат 15-30 у таблиці. Але зараз ми лідуємо на Заходи, ми одні з найкращих у всій лізі. Тож ніяких моральних перемог. “Гарний матч, просто не отримати перемогу”. Це вже не про нас. Ми повинні мати способи та перемагати. Наше завдання – вигравати матчі. Зберігати лідерство. Найважливіше зараз – перемагати вдома, захищати свій домашній майданчик», – сказав Таунс.

Четвертий раз в історії НБА два гравці набрали 60+ очок за один ігровий день. Сьогоднішнього дня в останнє це зробили Девід Томпсон (73) і Джордж Гервін (63) у 1978 році. Зауважимо, що Ембіїд і Таунс показали результативну гру рівно через 18 років після легендарного виступу “Лейкерс” Кобі Браянта з 81 набраним очком проти “Торонто Репторс”.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.