Андрій Кальніченко: “Я залишаю “Черкаські Мавпи”, завершую кар’єру гравця”

Андрій Кальніченко: "Я залишаю "Черкаські Мавпи", завершую кар'єру гравця" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «БІПА» – «Черкаські Мавпи»

Андрій Кальніченко, форвард «Черкаських Мавп»:

– Гра була дуже непроста. Почали дуже добре, але в другій чверті БІПА наздогнала нас, зіграла добре у захисті. У нас був сьогодні джокер. Андрій Агафонов встановив новий рекорд Суперліги. Карма його настигла. Сьогодні була моя заключна гра. Я залишаю клуб, завершую кар’єру гравця. Хочу сказати всім велике-велике дякую. Вболівальникам, керівництву, гравцям, тренерам, усім.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Вітаю вболівальників і наш клуб з перемогою. Якість гри дуже погана, але ми всі разом в цій ситуації і разом будемо з неї виходити. Треба покращити всі компоненти гри. Немає фаворитів. Три гри підряд. Дуже важко всім. Ми опинилися в якійсь ямі. Будемо працювати, щоб повернутися на той рівень, який був тиждень тому, а потім прогресувати. Цього недостатньо, щоб бути конкурентоспроможними в плей-офф. Не замовляв цю яму. Дуже важко щось казати, але маємо те, що маємо. Я завжди бився і продовжую. Вся відповідальність лежить на мені.

Михайло Рудик, форвард «БІПИ»:

– Гра була важка. Третій день підряд граємо. «Мавпи» були налаштовані на перемогу після вчорашньої поразки. Ми билися, наскільки дозволяли фізичні сили. Молоді гравці намагалися влитися в гру, допомагали, але ми програли. Для мене гра в Суперлізі – досвід. Хотілося б перемагати. Важливу перемогу здобули в цьому баблі. Дві інші зустрічі програли сильним командам. Будемо працювати на тренуваннях, щоб перемагати.

Олег Шевченко, тренер «БІПИ»:

– Емоції сьогодні не найбільш яскраві і приємні. Сили не безмежні. Був план, але для його виконання треба трохи ширший склад і більша ротація. «Мавпи» були налаштовані. З перших хвилин було зрозуміло, що вони хочуть реабілітуватися. Агафонов відіграв матч без жодного жарту, був дуже налаштований. В передній лінії мали проблеми протягом всього баблу. Крок за кроком суперники нарощували відрив, а ми вже реагували, як могли. Які в мене можуть бути претензії до свої гравців? Рябук, Льюїс, Шашков віддали все і навіть більше. Можу подякувати хлопцям за характер.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Одна думка про “Андрій Кальніченко: “Я залишаю “Черкаські Мавпи”, завершую кар’єру гравця”

  1. Rebart Bas сказав:

    Кому війна, а кому мати рідна. Дуже сумно, що додому повертаються такі суб’єкти як Андрій Кальніченко.
    Це ж до якого рівня повинен впасти моральний компас, щоб добивати ногами вітчизняний баскетбол і пропонувати хлопцям здавати матчі за гроші? Під ширмою агента цей безпринципний персонаж фрахтує легіонерів для своїх брудних. І потім в пошуках вправної допомоги не цурається пропонувати кримінальні фокуси молодим українським хлопцям.
    Сподіваюсь, керівництво федерації зверне увагу на це блюзнірство, бо і не знаю що робити.
    Звісно, що мій син не очікував такого дзвінка і тепер бог його знає, як довести факт цього свавілля.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.