Дмитро Скапінцев: “Літня ліга — це фінальний екзамен і те, заради чого я грав сезон у США”

Дмитро Скапінцев: “Літня ліга — це фінальний екзамен і те, заради чого я грав сезон у США” 1 - basket.com.ua

Український центровий Дмитро Скапінцев в відеоінтерв’ю Double Dribble розповів про підготовку до виступів у Літній лізі НБА.

“Поїздка в Літню лігу була вже давно запланована, ще з того моменту, коли у мене не вийшло з виступами за команду університету (NCAA — ред.). Тож це був альтернативний варіант проявити себе. Але через коронавірус та інші перешкоди не вдавалося потрапити до Літньої ліги. Також минулого літа була підготовка до Євробаскету зі збірною України, тому також не вийшло поїхати. Тож історія з Літньою лігою планувалась давно. Були різні шляхи потрапляння і ми вибрали ось такий варіант. Тож сезон в G-Лізі був, як перший крок підготовки до Літньої ліги.

Літня ліга була для мене, як фінальний екзамен — це власне те, для чого я грав сезон у США. З іншого боку, мені не було що втрачати, тому я особливо не нервував. Мені було дуже цікаво, як я себе зможу проявити. Я вважаю, що виступив непогано, але я міг би бути більш результативним. Це те, що я зараз відчуваю. Але загалом я задоволений своїм виступом”.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 966

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.