Щоденники збірної України: жіноча команда готується до вирішальних матчів в Ризі

Щоденники збірної України: жіноча команда готується до вирішальних матчів в Ризі 1 - basket.com.ua

Офіційний YouTube-канал Федерації баскетболу України та генеральний спонсор збірних команд України компанія Parimatch запрошують до Риги. Ми починаємо серію щоденників національних збірних, які в цьому місяці гратимуть вирішальні матчі кваліфікації.

Саме у цьому залі – Олімпійському центрі Рімі що у Ризі, жіноча національна команда зіграє два номінально домашні матчі в рамках відбору на чемпіонат Європи. Наші дівчата 9-го лютого прийматимуть збірну Фінляндії, а 12-го лютого зіграють ймовірно ключовий матч кваліфікації проти збірної Литви.

Збірна України вже приступила до тренувань. Ситуація в нашій групі доволі заплутана: задля виходу на чемпіонат Європи українкам потрібно перемагати в обох матчах, підійматися на другу позицію турнірної таблиці і чекати на результати інших груп. На Євробаскет потраплять лише чотири кращі других команди з 10 відбіркових груп.

Давайте подивимось, як проходить підготовка жіночої збірної до надважливих матчів:

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1701

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.