Збірна України провела тренування в Ризі напередодні гри проти Ісландії

Збірна України провела тренування в Ризі напередодні гри проти Ісландії 1 - basket.com.ua

У неділю, 13 листопада, чоловіча збірна України провела тренування на паркеті Арена Рига, де зіграє проти команди Ісландії в рамках другого раунду кваліфікації чемпіонату світу-2023.

У матчі взяли участь всі 12 гравців, які знаходяться у розпорядженні тренерського штабу. Завітав на тренування підтримати партнерів по збірній захисник Іссуф Санон, який пропускає ігрове вікно через травму.

Своїми думками щодо майбутнього матчу поділився бігмен Володимир Герун:

“Гра з нашого боку в Ісландії була не дуже якісною, ми припустилися великої кількості втрат. Ми використаємо відео, яке подивилися — їхній матч проти Грузії. Гадаю, що ми проаналізуємо нашу гру, зробимо висновки та зіграємо краще, ніж у попередній зустрічі”.

Також своїми очікуваннями щодо наступної гри кваліфікації поділився головний тренер національної команди Айнарс Багатскіс:

“Перше і найголовніше — треба зіграти якісно в нападі в цьому матчі. Наші рішення в атаці мають бути правильними. В Ісландії суперник вбив нас своїми швидкими проривами, а ми в тому матчі припустилися 24 втрат. Можна багато що компенсувати, але, якщо ти без потреби втрачаєш м’яч, суперник отримує відкриті кидки. Вони всі добре кидають, окрім центрового. Нам треба не поспішати, приймати правильні рішення в атаці і добре захищатися”.

Матч Україна — Ісландія відбудеться 14 листопада на паркеті Арени Риги. Початок гри — 16:00, трансляцію дивіться на телеканалі XSPORT, а також на нашому сайті FBU.ua.

0

Автор публікації

Офлайн 6 днів

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.