Одному з найперспективніших баскетболістів США загрожує 28 років в’язниці

Одному з найперспективніших баскетболістів США загрожує 28 років в'язниці 1 - basket.com.ua

Верховний суд США зобов’язав 19-річного захисника університету Мемфіса Майкі Вільямса відповідати за шістьма звинуваченнями в застосуванні вогнепальної зброї.

Суддя Шеррі Томпсон-Тейлор призначила засідання по справі Вільямса на 24 жовтня. Вона відхилила клопотання сторони звинувачення щодо збільшення застави за Вільямса до 500 000 доларів. З моменту арешту 13 квітня Вільямс перебував на волі під заставу 50 000 доларів.

Вільямсу пред’явлено п’ять звинувачень у нападі із застосуванням вогнепальної зброї і одне звинувачення у стрільбі по автомобілю, що рухається. У разі ухвалення обвинувального вироку за всіма пунктами йому загрожує до 28 років позбавлення волі.

Вільямс відвідує онлайн-заняття в університеті, залишається у складі команди, але не має доступу до командних об’єктів та заходів. Його статус в Мемфісі буде визначено після завершення судової справи. Перший матч університетської команди в NCAA відбудеться 6 листопада.

Вільямс вважався серйозним претендентом на вибір під лотерейним піком на драфті НБА 2024 року. У 27 матчах минулого сезону за школу Сан-Ісідро він набирав у середньому 23,8 очка та 9,2 передачі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1908

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.