Володимир Холопов залишив “Київ-Баскет”

Володимир Холопов залишив "Київ-Баскет" 1 - basket.com.ua

Столичний “Київ-Баскет” залишився без головного тренера після баблу регулярного чемпіонату Суперліги Favbet у Черкасах.

На цьому ігровому тижні “Київ-Баскет” програв всі свої три матчі, поступившись “Прикарпаттю-Говерлі”, “Рівне-ОШВСМ” та “Політехніці-Галичині”.

За підсумком зіграних матчів київська команда опустилась на 7 місце турнірної таблиці, маючи лише 6 перемог в 13 матчах.

Після баблу в Черкасах наставник “Київ-Баскета” Володимир Холопов змінив фото в профілі в соціальній мережі Facebook, прибравшис світлину в формі клубу, а на слова підтримки відповів, що він більше не є тренером “Київ-Баскета”.

Володимир Холопов залишив "Київ-Баскет" 3 - basket.com.ua

Як стало відомо basket.com.ua, Володимир Холопов справді залишає “Київ-Баскет”. За нашою інформацією, йому на заміну розглядається кандидатура Дмитра Забірченка, який може полишити “Будівельник” у випадку зняття чемпіонів України з розіграшу Суперліги.

Якщо Холопов полишить свою посаду в “Київ-Баскеті”, це може бути четверта зміна головного тренера в поточному сезоні Суперліги. Раніше головні тренери змінились у “БІПІ”, “Старому Луцьку” та “Кривбасі”.

0

Автор публікації

Офлайн 11 хв.

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7232

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.