В “Бостоні” пояснили тотальний провал команди в четвертому матчі фіналу НБА

В "Бостоні" пояснили тотальний провал команди в четвертому матчі фіналу НБА 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Бостон Селтікс” Джо Маззулла і форвард Джейсон Тейтум прокоментували четвертий матч фіналу НБА проти “Даллас Маверікс” (84:122, 3-1 в серії), в якому команда зазнала третьої найбільшої поразки за всю історію плей-офф на цій стадії.

“Ми напевно можемо зробити певні висновки з цієї поразки, але в той же час я думаю, що “Даллас” зіграв чудово. Віддайте їм належне. Знаєте, всі їхні гравці, хоч би хто там був, добре збалансовані. Вони грали з величезною енергією та фізичною силою. Ви маєте поважати їх за це. І вони чудова команда, а ми грали в Далласі. Ось чому вони тут, коли так грають. “Даллас” нас переграв. Вони просто грали сильніше”, – сказав Маззулла.

“Я думаю, що усе починається із захисту. Ми не так часто зупиняли суперників, в той же час їм дозволили побудувати свій захист. Звичайно, коли ти забиваєш із високою інтенсивністю, то почуваєшся впевнено. Думаю, що це найгірша наша робота в цій серії. Ми не володіли своїм простором в атаці і не робили те, що хочемо, а те, що нас змушували. Ми чудово діяли у перших трьох іграх, а в цій – ні”, – заявив Тейтум.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2069

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.