Українська баскетболістка приєдналася до команди NCAA

Українська баскетболістка приєдналася до команди NCAA 1 - basket.com.ua

Команда NCAA “Нотр Дам” оголосила про рекрутинг української баскетболістки Катерини Коваль. Катерина приєднається до університету наступного року.

Останні два роки 18-річна баскетболістка грала за “Long Island Lutheran”. Демонструвала чудові показники і отримала нагороду New York Gatorade player of the year (найкращий гравець в Нью-Йорку).

Експерти ESPN оцінюють її у 5 зірок – це найвища оцінка.

Я дуже рада вітати Катерину Коваль у нашій родині “Нотр-Дам”. Вона є однією з найефективніших центрових у своєму класі. Вона вміла, універсальна та надзвичайно конкурентоспроможна. Кейт має здатність вдало блокувати, але також може підніматися та кидати з периметра. Її чудові передачі, дуже високий IQ і моторика ідеально доповнять наш стиль гри. Вплив, який вона зробить на нашу програму, буде масштабним”, – сказала Ніл Айві, наставниця команди.

Ніл грала за “Нотр Дам” з 1997 по 2001. У сезоні 2000/2001 стала чемпіонкою NCAA. Потім до 2005 року грала за клуби WNBA. З 2015 по 2019 рік входила до тренерського штабу “Нотр Дам” і в 2018 році знову стала чемпіоном NCAA. Ніл – мама гравця “Детройта” Джейдена Айві.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7836

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.