Українець Кирило П’ятаченко виграв конкурс шутерів та став бронзовим призером міжнародного турніру у Франції

Українець Кирило П’ятаченко виграв конкурс шутерів та став бронзовим призером міжнародного турніру у Франції 1 - basket.com.ua

Кандидат до збірної України U-15 Кирило П’ятаченко виграв конкурс триочкових кидків та став бронзовим призером у складі німецького «Ехінген Урспрінг» Tournoi Іnternational U15 d`Antibes.

Українець Кирило П’ятаченко виграв конкурс шутерів та став бронзовим призером міжнародного турніру у Франції 3 - basket.com.ua

У французькому Антібі змагалися 8 команд із Франції, Монако, Німеччини та Італії. У матчі за 3-тє місце «Урспрінг» переміг академію «Монако».

П’ятаченко є вихованцем дніпровської СДЮСШОР № 5 ім.ЗТУ М.І.Говорунова. Торік Кирило захищав синьо-жовті кольори дитячої збірної України під керівництвом наставника Олега Шевченка на неофіційному чемпіонаті Європи Slovenia U-14 Ball.

У 6 матчах український свінгмен П’ятаченко у середньому за гру здобув 9.5 очка, 7.7. підбирання, 1.2 блок-шота за 19.5 хвилини на майданчику. Середній рейтинг ефективності баскетболіста склав 8.3.

Українець Кирило П’ятаченко виграв конкурс шутерів та став бронзовим призером міжнародного турніру у Франції 5 - basket.com.ua

Зазначимо, сезон-2023/24 Кирило провів за «Ехінген Урспрінг» у Бундеслізі U-16 (JBBL) в команді на рік старших хлопців. За інформацією сайту ліги, українець у 16 матчах записав до власного активу 7.5 очка та 1.8 підбирання у середньому за гру.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7268

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.