Стала відома причина зриву обміну Пола Джорджа в “Голден Стейт”, куди він більш за все хотів перейти

Стала відома причина зриву обміну Пола Джорджа в "Голден Стейт", куди він більш за все хотів перейти 1 - basket.com.ua

“Голден Стейт Ворріорз” відмовилися включити Джонатана Кумінгу у можливий обмін форварда Пола Джорджа з “Лос-Анджелес Кліпперс”, що зірвало трансфер, повідомляє інсайдер ESPN Рамона Шелберн.

“Ворріорз” були згодні дати Джорджу максимальне продовження контракту на чотири роки після його переходу в команду. Вони запропонували кілька варіантів обміну, які, на їхню думку, “Кліпперс” могли прийняти. Стефен Каррі та Дреймонд Грін були на 100 відсотків згодні. Джордж ясно дав зрозуміти, що хоче приєднатися до “Голден Стейт”, але “Кліпперс” так і не погодилися на жодний із варіантів обміну.

“Кліпперс” відхилили пакет з комбінацій контрактів, молодих гравців і незахищеного пік першого раунду драфту 2027 року і запросили цінного молодого гравця Кумінгу. “Ворріорз” відмовилися, тому що Кумінга дуже важливий для їхнього власного майбутнього, а також тому, що вони турбувалися, що Джордж не буде сильно зацікавлений у приєднанні до них, якщо вони відмовляться від занадто багато чого, щоб отримати його.

Джордж після зриву переходу в “Голден Стейт” відхилив опцію в контракті з “Кліпперс” і підписав максимальний чотирирічний контракт на 212 млн доларів з “Філадельфією Сіксерс”.

0

Автор публікації

Офлайн 44 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2166

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.