Президент клубу Суперліги: “Якщо мене не почує місцева влада чи бізнес, моя команда теж припинить діяльність”

Президент клубу Суперліги: "Якщо мене не почує місцева влада чи бізнес, моя команда теж припинить діяльність" 1 - basket.com.ua
Президент клубу чоловічої Суперліги “Політехніки-Галичина” Олександр Лазорко прокоментував у Facebook рішення “Будівельника” щодо припинення участі чемпіонів України в поточному сезоні.
“Нічого дивного немає, на жаль. Мені на цей сезон вдалося залучити з львівського бізнесу лише «Трускавецьку воду», як питного спонсора (у прямому розумінні). За що їм величезне дякую.
А усі інші, в тому числі влада області й міста, відморозились, з придумуванням різних відмазок, на відміну від бізнесу та мерії Луцька, Рівно, Івано-Франківська, Черкас, які з розумінням ставляться до цього питання і йдуть на зустріч.
Усю команду “Політехніки-Галичини” я з останніх сил тягну сам. І якщо мене не почує місцева влада чи бізнес, то моя команда також припинить свою діяльність”, – сказав Лазорко.
Президент клубу Суперліги: "Якщо мене не почує місцева влада чи бізнес, моя команда теж припинить діяльність" 3 - basket.com.ua
0

Автор публікації

Офлайн 4 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 760

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.