Молодіжна збірна України зіграла другий контрольний матч на зборі в Литві

Молодіжна збірна України зіграла другий контрольний матч на зборі в Литві 1 - basket.com.ua

Чоловіча збірна України U-20 зіграла другий контрольний матч в рамках підготовки до чемпіонату Європи (Дивізіон В). Наша молодіжна команда протистояла команді збірної Литви U-18.

Збірна України поступилася з рахунком 72:76 (13:21, 17:17, 12:19, 30:19). У складі нашої команди відзначились: Сипало 17 + 11 підбирань, Колаволе 14 + 6 передач, Кабанов 13 очок + 3 підбирання, Карасьов 6 + 6 підбиран, Кличко 5 + 4 підбирання + 3 блок-шота.

Другу контрольну гру нашої молодіжної збірної на зборі в Литві прокоментував головний тренер команди Валерій Плеханов:

“В цьому матчі взяли участь, як і в першій грі, всі 18 гравців, які присутні на зборі. На жаль, деякі гравці в другому матчі поспіль себе не проявили. У нас буде ще одна контрольна гра проти збірної Литви U-17, після якої склад буде корегуватися вбік зменшення кількості гравців. Залашимо баскетболістів, які вже битимуться за потрапляння в фінальний ростер на чемпіонат Європи.

В другому матчі ми виглядали трохи краще, але поки що кидається в очі нестача зіграності, поки що не вистачає тренувань для налагодження взаємопорозуміння між гравцями. Плюс у нас по два тренування кожного дня — команда під навантаженнями.

Я задоволений, що ми зіграли з такими сильними суперниками. Це фізично сильні, добре організовані команди. Нам важливо було на фоні таких суперників визначити свої сильні та слабкі сторони. Продовжуємо працювати”.

Нагадаємо, суперниками збірної України по груповому раунду чемпіонату Європи в Братиславі стануть команди Швеції, Угорщини, Арменії, Косово та Молдови. Дві кращі команди групи вийдуть в 1/4 фіналу. Піднятися в класі та перейти в Дивізіон А зможуть три призеры чемпіонату Європи в Дивізіоні В.
0

Автор публікації

Офлайн 1 день

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 813

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.