Клуб Бундесліги придбав швидку та дві пожежні машини для України

Клуб Бундесліги придбав швидку та дві пожежні машини для України 1 - basket.com.ua

Клуб Бундесліги “Крайльсхайм” придбав три пожежні машини для України.

Я просто хотів взяти участь. Страждання в Україні не можна забувати. Ми хочемо й надалі допомагати людям. 

Цього разу через портал європейської пожежної служби ми отримали в подарунок автомобіль швидкої допомоги з Бельгії. Ми купили пожежну машину у Вісбадені за один євро. І ми купили пожежну машину з міста Крайльсхайм“, – сказав Йоахім Вілер, який раніше працював заступником голови баскетбольного відділу клубу протягом 20 років.

Спочатку колона вирушить до польського міста Білгорай, а потім їх відвезуть до міста Нововолинськ, Волинська область. Всі автомобілі завантажені гуманітарною допомогою.

Через війну місту довелося віддати багато транспортних засобів на схід, тому йому потрібні рятувальні та пожежні машини”, — додає Вілер.

Минулого року з Крайльсхайма в Україну вирушили три пожежні машини, які були профінансовані з благодійного рахунку клубу. Це стало можливим завдяки спонсорам та вболівальникам клубу.

Ми отримали багато пожертвувань. Наші головні спонсори заклали фундамент, а всі інші спонсори та вболівальники наслідували їх приклад. Наприклад, учні початкових класів зібрали 3 тисячі євро для допомоги Україні“, – розповів Вілер.

Також Вілер зізнався, що на третій день війни з міста до України вирушила вантажівка з 40 тоннами гуманітарної допомоги.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.