“Денвер” відмовився від трейду суперзірки “Кліпперс” і переключився на легенду “Голден Стейт”

"Денвер" відмовився від трейду суперзірки "Кліпперс" і переключився на легенду "Голден Стейт" 1 - basket.com.ua

“Денвер Наггетс” цікавилися можливістю виміняти форварда “Лос-Анджелес Кліпперс” Пола Джорджа, але відмовилися від цієї ідеї, повідомляє The Athletic.

Джордж міг перейти до “Наггетс” через обмін після активування опції на останній рік контракту. Запропонована “Кліпперс” угода включала Майкла Портера, Зіка Ннаджі і значний пакет драфт-піків. Остання умова не влаштувала “Денвер” і обмін зірвався, хоча в клубі були готові запропонувати Джорджу довгострокове максимальне продовження.

Однією з цілей “Наггетс” на ринку тепер може стати захисник Клей Томпсон, переговори якого щодо продовження з “Голден Стейт Ворріорз” зайшли в глухий кут. “Денвер” бачить в Томпсоні заміну Кентавіусу Колдвелл-Поупу, який відхилив опцію на 15 млн і стане вільним агентом.

Є висока ймовірність, що чотириразовий чемпіон НБА Томпсон змінить клуб в міжсезоння після 13 років в “Ворріорз”. На гравця також претендує “Філадельфія Сіксерс”.

https://x.com/TheDunkCentral/status/1806687578470727785

0

Автор публікації

Офлайн 36 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2134

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.