Чоловіча збірна України U-20 зіграла проти Литви в першому контрольному матчі

Чоловіча збірна України U-20 зіграла проти Литви в першому контрольному матчі 1 - basket.com.ua

Чоловіча збірна України U-20 зіграла перший контрольний матч в рамках підготовки до чемпіонату Європи (Дивізіон В). Наша молодіжна команда протистояла команді Дивізіону А — збірній Литви U-20.

Тренерський штаб українскої збірної задіяв у двох половинах два різні склади, використавши дев’ять гравців у першій половині, та ще дев’ять гравців у другій. Рахунок за половинами — 45:31, 56:25 на користь збірної Литви.

У складі збірної України відзначились: Данііл Сипало — 8 очок, 2 підбирання, 2 перехоплення, Андрій Величко — 7 очок, Павло Карасьов — 6 очок, 8 підбирань, Максим Кличко — 6 очок, 4 підбирання, Рафаель Колаволе — 6 очок, 3 передачі, 2 підбирання.

Чоловіча збірна України U-20 зіграла проти Литви в першому контрольному матчі 3 - basket.com.ua

Перший контрольний матч нашої молодіжної збірної прокоментував головний тренер команди Валерій Плеханов:

Це була перша гра на фоні великої втоми. Перед зустріччю із Литвою ми мали по два тренування кожного дня, без вихідних, тому команда підійшла до цієї гри під навантаженнями після безперервного процесу тренувань. Ми розглядаємо цю гру, як частину фізичних навантажень, але в якості ігрової практики. Після другого контрольного матчу, в якому ми завтра зіграємо проти команди Литви U-18, перший підготовчий цикл збору буде завершено. Тоді ми дозволимо собі одне тренування.

Участь у грі взяли всі 18 гравців, які беруть участь у зборі. Головне завдання було оцінити кожного та дати шанс всім гравцям. В кожній з половин взяли участь різні склади по 9 гравців. Ми розділили гравців рівномірно за амплуа. У завтрашній грі проти Литви U-18 буде така сама практика. Таким чином, у тренерського штабу є можливість оцінити, хто що вміє, як в нападі, так і в захисті. Кожен гравець відіграв у середньому по 10 хвилин — не було жодного гравця, хто б зіграв більше.

Молодіжна збірна Литви — це сильний суперник, який при цьому розпочав тренуватися раніше за нас. Це команда із Дивізіону А і для нас було важливо перевірити себе на фоні колектива високого рівня.

Деякими гравцями я задоволений, дехто себе не проявив. Це була перша гра і поки що наші звʼязки не працюють так, як того б хотілося. Тож в матчі проти Литви U-18  нам треба буде додати агресивності в нападі, покращити захист та прискорити гру”.

Чоловіча збірна України U-20 зіграла проти Литви в першому контрольному матчі 5 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 13 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 812

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.