“Бостон” проти “Нью-Йорка”, Леброн і Бронні вперше зіграють разом: прев’ю матчів НБА 23 жовтня

"Бостон" проти "Нью-Йорка", Леброн і Бронні вперше зіграють разом: прев'ю матчів НБА 23 жовтня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Нью-Йорк»
Початок 2:30

«Бостон» виграв титул в минулому сезоні і майже не змінював склад. «Селтікс» покинули лише Святослав Михайлюк і Ошей Бріссетт. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Джру Холідей, Деррік Вайт і далі визначатимуть гру команди Джо Маззулли, яка залишається головним претендентом на перемогу в Східній конференції і захист чемпіонського звання. Звісно, «Бостону» доведеться зіткнутися з серйозною конкуренцією, однак зіграність складу і талант лідерів є головною перевагою клубу з Массачусетсу.

«Нью-Йорк» – один з тих, хто збирається кинути виклик «Селтікс». В міжсезоння «Нікс» провели гучний обмін з «Міннесотою», отримавши зіркового центрового Карла-Ентоні Таунса. До цього з «Бруклін Нетс» також перейшов талановитий форвард Мікал Бріджес. Таунс і Бріджес разом з Джейленом Брансоном, О Джи Анунобі і Джошем Хартом здатні сформувати міцний кістяк, який стане проблемою для більш сильних контендерів на папері. Команда Тома Тібодо цілком здатна довести серйозність своїх амбіцій уже в матчі-відкритті проти діючого чемпіона.

«Лейкерс» – «Міннесота»
Початок 5:00

«Лейкерс» завершили минулий сезон вильотом в першому раунді плей-офф від «Денвер Наггетс». Особливо гучних ходів на трансферному ринку «Лос-Анджелес» не здійснив, ставка знову буде зроблена на талант і лідерські якості Леброна Джеймса, Ентоні Девіса та Д’Анджело Расселла. Різниця в тому, що тепер ними замість Дарвіна Хема керуватиме 40-річний Джей Джей Редік, який не має досвіду роботи головним тренером в НБА і не так давно протистояв тому ж Джеймсу і Девісу в якості гравця. В першому матчі сезону для «Лейкерс» очікується історична подія – Леброн має вийти на паркет разом зі своїм сином Бронні, якого клуб вибрав в кінці другого раунду драфту НБА в першу чергу завдяки родинним зв’язкам, а не таланту. Тим не менш, Бронні навряд чи отримуватиме великі хвилини, важливий сам факт його гри з батьком навіть протягом нетривалого часу.

«Міннесота» влітку в значній мірі шокувала фанатів НБА, обмінявши зіркового центрового Карла-Ентоні Таунса в «Нью-Йорк Нікс». З іншого боку, логіка «Тімбервулвз» достатньо зрозуміла. «Міннесота» отримала важкого форварда Джуліуса Рендла і захисника Донте Дівінценчо, які значно розширять варіативність ротації головного тренера Кріса Фінча. При цьому команда все ще має зіркового центрового Руді Гобера. Нікуди не дівся франчайз-гравець «Тімбервулвз» Ентоні Едвардс. В минулому сезоні «Тімбервулвз» сенсаційно вийшли в фінал Західної конференції. Повторити цей результат дуже складно, але в цілому «Міннесоту» слід сприймати як контендер на Заході. Команда Фінча спроможна перемагати «Лейкерс» на виїзді, хоча зробити це буде непросто через підвищену мотивації господарів у зв’язку з «фактором Бронні».

0

Автор публікації

Офлайн 17 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.