Турнірна таблиця Суперліги Favbet: “Черкаські Мавпи” вийшли на перше місце

Турнірна таблиця Суперліги Favbet: "Черкаські Мавпи" вийшли на перше місце 1 - basket.com.ua

В регулярному чемпіонаті Суперліги Favbet 18-20 жовтня було зіграно шість матчів, які пройшли в рамках баблів в Івано-Франківську та Луцьку.

Єдиним клубом, який пройшов тиждень без поразок стали “Черкаські Мавпи”, які виграли обидві гри в Луцьку. Команда під керівництвом нового головного тренера Дмитра Нагірного здобула важкі перемоги в матчах проти “Рівного” та “Старого Луцька”. Завдяки двом звитягам черкасці з трьома перемогами в чотирьох матчах сезону очолили турнірну таблицю.

На другому місці йде БК “Рівне”, який зазнав першої поразки в сезоні саме в протистоянні з черкасцям, після чого виграв у “Кривбаса”. Криворіжці з двома перемогами в чотирьох матчах із показником 50% йдуть четвертими — команда Олександра Ворони виграла по одній грі в рамках першого та другого тижнів Суперліги.

Замикає четвірку “Київ-Баскет”, який має позитивний баланс перемог та поразок (2-1). Команда Дмитра Забірченка зіграла лише один матч минулого тижня, в якому перемогла Запоріжжя.

Нижче в турнірній таблиці розташувалися “Старий Луцьк” (1-3), “Запоріжжя” (1-3) та “Прикарпаття-Говерла” (0-3) — єдина команда Суперліги, яка в цьому сезоні ще не перемагала.

Окремо відзначимо “Дніпро”, який залишається єдиною командою чемпіонату, яка, зігравши лише два матчі, ще не програвала в Суперлізі 2024/25. Чемпіони України пропустили минулий ігровий тиждень та не братимуть участі в наступному турі, адже команда Володимира Коваля виступає в Кубку Європи ФІБА, в рамках якого проводить серію матчів за кордоном.

ПОВНА ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ СУПЕРЛІГИ FAVBET

Турнірна таблиця Суперліги Favbet: "Черкаські Мавпи" вийшли на перше місце 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.