Екс-гравець НБА”: Ми з Леброном обрані на одному драфті, але я не граю 11 років, а він все ще зірка

Екс-гравець НБА": Ми з Леброном обрані на одному драфті, але я не граю 11 років, а він все ще зірка 1 - basket.com.ua

Колишній сербський баскетболіст Сава Павлович, який грав в НБА за “Юту” (2003/04), “Клівленд” (2004-09), а потім був на контракті з “Міннесотою”, “Далласом”, “Хорнетс”, “Бостоном” та “Селтікс” зізнався, що захоплюється Леброном Джеймсом.

“Те, що він робить – це неймовірно. Ми були задрафтовані на драфті-2003, і я не граю в НБА 11 років, а він весь цей час був на тому ж рівні, без жодної травми, це неймовірно.

Я його добре знаю, ми п’ять років ділили одну роздягальню, у нього підхід справжнього професіона. Він на початку своєї кар’єри, на початку століття, коли гравці не звертали уваги на те, що вони їдять і як доглядають за своїм тілом, коли лягають спати і які фільми дивляться, він це тоді слідкував за такими речами.

Хоча тоді це здавалося дивним, адже люди вважали себе достатньо талановитими, щоб регулярно набирати 20 балів і йти додому. Він дивився по-іншому і багато працював над собою”, – сказав Павлович.

Разом із “Клівлендом” Павлович та Джеймс дійшли до фіналу НБА-2007. Серб у тому плей-оф був ключовим гравцем “Кавальєрс”: 9,2 очка, 2,6 підбирання, 1,6 передачі за 31 хвилину на паркеті.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8721

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.