Чус Матео та Ергін Атаман прокоментували результат гри “Реал” – “Панатінаїкос”

Чус Матео та Ергін Атаман прокоментували результат гри "Реал" - "Панатінаїкос" 1 - basket.com.ua

Головні тренери “Реала” та “Панатінаїкоса” поділилися враженнями від особистої зустрічі власних команд у 4-му турі Євроліги. Мадридський клуб виграв із рахунком 90:86.

Я завжди кажу одне і те ж: мої гравці найкращі. Мені не бракує гравців з інших команд, гравців іншого профілю. Вони мої гравці. З моїми гравцями буду до смерті.

Праця завжди винагороджується. Щоразу, коли ви виграєте, це допомагає вам спокійніше випити пиво, перевести дух. У мене завжди свіже повітря. 

Мені подобається, коли команда грає з амбіціями, характером, голодом і бажанням робити все на найвищому рівні. Мені подобається, коли вони грають зосереджено проти команди, яка добре захищається.

Євроліга дуже жорстка, важко бути стабільним. Минулого року ми провели фантастичний рік, але програли у фіналі. Ми не мали програм минулого року, це було фантастично, що ми досягли велику кількість перемог, але цього не станеться цього року. Ми повинні знайти спосіб вистояти. Коли приходять поразки, ми повинні зробити крок вперед для виправлення”, – сказав Чус Матео.

“Реал” взяв контроль над матчем у першому періоді. Ми почали дуже погано, у першому періоді діяли дуже м’яко, пропустивши 28 очок. Ми спробували відігратися, покращивши захист у другому таймі з гравцями з лавки. Ми спробували повернутися, але не змогли.

У третій чверті “Реал” зіграв відмінно і отримав значну різницю, ми намагалися відігратися, але на виїзді це непросто. Загалом можу сказати, що у нас лише 1 перехоплення в матчі, що свідчить про те, що ми не були агресивними в захисті та 8 втрат. У деякі моменти гри ми добре грали в захисті, але віддавали багато підбирань у атаці, що стало ключовим фактором нашої поразки. 

Чому Браун відіграв 4 хвилини? Він розпочав у старті, і на початку матчу ми не грали добре. Відпустили їх на 11 очок, а потім ми більшість часу грали ротацією минулого року. Абальде провів відмінну гру в обороні та в нападі. Вони сильно тиснули на Нана, і ми хотіли, щоб Слукас був на паркеті. В обороні важко грати і зі Слукасом, і з Брауном на паркеті одночасно. Ми просто обрали такий варіант для гри“, – сказав Ергін Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 37 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8704

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.