Сергій Чебишев представив склад “Харківських Соколів” на новий сезон

Сергій Чебишев представив склад "Харківських Соколів" на новий сезон 1 - basket.com.ua

Президент баскетбольного клубу “Харківські Соколи” Сергій Чебишев напередодні нового сезону чемпіонату України у Вищій лізі прокоментував зміни у команді та проведену підготовку. Його цитує пресслужба харківського клубу.

“Комплектація команди вже завершена. Звичайно є зміни. По-перше команда помолодшала. Також нам вдалося повернути додому наших харків’ян. Це Микита Бондаренко, Євгеній Бречко та В’ячеслав Кіктєв. З нами наш капітан – Владислав Чевердін, а також Дмитро Мартинов та Владислав Фісун.

Крім того посилилися і новими гравцями. Це Іван Філоненко, Родіон Кузмін, Ілля Шавгаров та Вадим Заплотинський, який зараз проходить військову службу у нашому рідному Харківському національному університеті повітряних сил імені Кожедуба.

Великі сподівання на молодих гравців – Даніїла Єфімова та Микиту Змієвського, які набралися досвіду за попередній рік. Розраховуємо на їх прогрес у цьому сезоні.

На чолі команди Олексій Золотоус, який добре зарекомендував себе у минулому сезоні та має достатній кредит довіри. Допомагати йому буде також вихованець харківського баскетболу Валерій Леонов.

Ми вважаємо, що на усіх позиціях ми маємо гарних виконавців, як для рівня цьогорічної Вищої ліги. Підготувалися ми непогано. Почали вчасно. Але тільки перші офіційні матчі покажуть, чи дійсно ми зробили все вірно!”, – відзначив Сергій Чебишев.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7461

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.