Лонзо Болл прокоментував свій перший вихід на паркет у грі за 2,5 роки

Лонзо Болл прокоментував свій перший вихід на паркет у грі за 2,5 роки 1 - basket.com.ua

Лонзо Болл розповів про дебют після тривалої реабілітації від важкої травми.

Набагато краще грати, ніж дивитися. Не можу описати, як я почувався там на паркеті. Це момент, який завжди залишиться у моїй пам’яті.

То справді був дуже довгий відновлювальний процес. Але він все одно пройшов швидше, ніж я гадав. 18 місяців реабілітації після 3-ї операції здавалися шаленою цифрою. Але тепер я тут. Все позаду.

Це вже не те тіло, з яким я починав, але я все ще можу бути продуктивним та ефективним на майданчику. Тож і продовжую грати.

Найпозитивніше те, що я взагалі не відчував проблем із коліном. Воно чудово рухалося. Тож тепер залишається лише рухатися вперед, продовжувати роботу щодня.

Я довіряв собі, своїм відчуттям тому, що був у відповідному віці, щоб повернутися. Вірив у лікарів та людей навколо мене.

Поки що ми тримаємо все під контролем. Але ситуація може змінитись протягом року. Щодня потрібно буде долати нові перепони», – сказав захисник «Чикаго».

Болл відіграв 15 хвилин у передсезонному матчі проти «Міннесоти» (125:123), набравши 10 очок.

0

Автор публікації

Офлайн 30 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8691

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.