Андрій Войналович оцінив шанси “Сабаха” у груповому етапі Кубку ФІБА

Андрій Войналович оцінив шанси "Сабаха" у груповому етапі Кубку ФІБА 1 - basket.com.ua

Форвард збірної України Андрій Войналович оцінив шанси “Сабаха”, склад якого він посилив влітку, у Кубку Європи ФІБА.

“Команди, які перебувають з нами в одній групі, є досить сильними суперниками. У країнах, де вони грають, чемпіонати дуже сильні. Це представники сильних ліг. Вони добре знають, як грати у баскетбол. Тому кожна гра буде дуже напруженою, цікавою і пройде в запеклій боротьбі за очки.

Хто вийде із групи, я навіть не знаю. Все залежатиме від дрібних помилок та деталей. Бажання команди також зіграє свою роль. Можливо, якась команда матиме вдалий день.

На мою думку, всі три суперники гідні. Ми добре гратимемо з кожним із них, щоб досягти успішного результату для вболівальників і всього “Сабаха”. Це буде непросто, але ми зробимо все можливе. Я вірю, що в нас все вийде. Вірю у наші сили.

“Маруссі”? У Греції дуже сильний чемпіонат. Його рівень дуже високий. Я грав проти них. Боротьба буде дуже серйозною. Ми побачимо як сильний захист, так і розумну атаку.

Ми готувались. Працювали над деталями. Ми працювали як у захисті, так і в нападі, і в грі намагатимемося це втілити, щоб досягти потрібного нам результату. Це буде наша перша домашня гра у групі. Звичайно, було б добре побачити багато вболівальників, які прийдуть підтримати нас. У такій ситуації наше бажання грати краще і добиватися хорошого результату ще більше зросте. Підтримка фанів також посилить наші емоції. Загалом ми хочемо провести успішний сезон”, – заявив Войналович.

У 1 турі “Сабах” програв бельгійському “Шарлеруа”. Також у квартеті грає шведський “Норчопінг”.

0

Автор публікації

105
Коментарі: 39Публікації: 8668

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.