Станіслав Тимофеєнко: “Анвіл” показав наш рівень і слабкі сторони, над якими треба працювати”

Станіслав Тимофеєнко: "Анвіл" показав наш рівень і слабкі сторони, над якими треба працювати" 1 - basket.com.ua

Капітан “Дніпра” Станіслав Тимофеєнко перед виїздом команди до Португалії прокоментував поразку від польського “Анвіла” (71:114) в першому матчі групового раунду Кубку Європи FIBA.

“Якщо подивитись на рахунок, то це мабуть за останні роки одна з найбільших болючих поразок для нас, але ми реалісти, розуміємо, що “Анвіл” показав наш рівень. Рівень гравців і наші слабкі сторони, над якими треба працювати.

Але я давно не бачив, щоб закидали з таким відсотком – під 82% реалізації двоочкових. Але це не знімає з нас відповідальності за наш захист. Потрібно над цим працювати. Вважаю, що для всіх нас це був гарний урок і ми зробимо висновки.

З позитивного скажу, що ми відчули за час повномасштабної війни що таке грати в єврокубках”, – відзначив Тимофеєнко.

Нагадаємо, цього тижня Дніпро в Кубку Європи ФІБА зіграє двічі проти португальського “Спортинга” – в середу, 16 жовтня, в Лісабоні пройде номінально домашній для українського клубу матч, а у п’ятницю, 18 жовтня, вже “Спортинг” буде господарем матчу на тому ж майданчику. Початок обох матчів о 21:30 за Києвом.

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 975

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.