Топ-снайпер з США раптово завершив кар’єру в 33 роки, не догравши сезон в Китаї

Топ-снайпер з США раптово завершив кар'єру в 33 роки, не догравши сезон в Китаї 1 - basket.com.ua

Американець Біллі Берон оголосив про завершення кар’єри у віці 33 років.

“На жаль, минулого сезону я зіткнувся з огидною стороною цієї гри. Це був досвід, який я нікому не забажаю. Після того, як система охорони здоров’я в Нью-Йорку змогла розгрести безлад, у якому я опинився, я боровся, щоб повернутися краще, ніж раніше. Мені здавалося, що в мене залишилося ще кілька добрих років, але я швидко зрозумів, що це не так. Все закінчилося не так, як я собі уявляв. Я засмучений тими шрамами, які в мене залишилися, але надзвичайно вдячний, що пройшов так далеко. Від мого під’їзду до будинку в Олеані, штат Нью-Йорк, до Шанхаю та всіх 35 країн між ними — це був страшенно крутий шлях”, – написав Берон в соцмережах.

Берон провів останні два роки у “Мілані”. Минулого сезону захисник зіграв лише три матчі в Євролізі через травму ліктя. В останніх п’яти сезонах Євроліги Берон набирав 10,5 очка, 2,0 підбирання та 2,0 передачі при точності триочкових 40,2%. У міжсезоння Берон підписав однорічну угоду із “Шанхаєм”, але не зміг провести сезон в Китаї через проблеми зі здоров’ям.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.