Скотті Піппен зніме свій серіал про “Чикаго” у відповідь на “Останній танець” Майкла Джордана

Скотті Піппен зніме свій серіал про "Чикаго" у відповідь на "Останній танець" Майкла Джордана 1 - basket.com.ua

Шестиразовий чемпіон НБА у складі “Чикаго Буллз” Скотті Піппен працює над створенням документального серіалу про команду в сезоні-1990/1991 НБА.

Піппен має намір заглибитися в розповідь про весь сезон, зафіксуючи динаміку розвитку спорту та еволюцію франкизи “Чикаго” в сильну команду, яка завершила домінування династії “Лос-Анджелес Лейкерс”. Режисером серіалу виступить Деон Тейлор.

“Ми вважаємо, що є ще багато історій, які можна розповісти про “Чикаго”. Думаю, що серіал буде присвячений більше ходу сезону-1990/91. Фактично 5-й матч фіналу між “Буллз” та “Лейкерс” став початком нашої династії. При цьому завершилася династія “Лейкерс”, яку в 1980-з роках знали під назвою Showtime”, – сказав Піппен.

Раніше повідомлялося, що Піппен незадоволений серіалом “Останній танець” з Майклом Джорданом у головній ролі і хоче інакше зобразити команду “Буллз” для широкої публіки.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2736

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.