В “Дубаї” прокоментували історичну перемогу над топ-клубом Європи в першому офіційному матчі

В "Дубаї" прокоментували історичну перемогу над топ-клубом Європи в першому офіційному матчі 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Дубая” Юріца Големац поділився думками після історичної перемоги над “Црвєною Звєздою” (86:84) в дебютному офіційному матчі команди в Адріатичній лізі, який пройшов на домашньому стадіоні “Кока-Кола Арена”.

“Вітаю хлопців, уболівальників. Це схоже на сон. Перша гра у нашій історії, і ми перемогли чемпіонів минулого сезону, але вся заслуга належить організації та гравцям. Усі виклалися на повну, щоб це сталося. Хлопці боролися щосили, суперники мали всього шість підбирань у нападі, і це було ключовим моментом. У нас були злети та падіння, вони поверталися кілька разів, але ми виявили характер і зрештою перемогли. Я був здивований, як багато фанатів прийшло.

Вони дали нам величезну енергію, і я сподіваюся, що вони приходитимуть ще більше – з усіма цими фанатами буде важко перемогти нас тут. Немає сумніву, що це початок чогось прекрасного. Це була лише одна гра, і ми зіграли чудово. У нас є новачки в особі Айзеї Тейлора і Давіса Бертанса, які щойно приєдналися до нас і привнесли чудову якість. Чим довше вони залишаються тут, я впевнений, що нікому не буде легко в Дубаї”, – сказав Големац.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2565

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.