Зірка “Голден Стейт” прокоментував той факт, що йому не дають бажаний контракт на 224 млн доларів

Зірка "Голден Стейт" прокоментував той факт, що йому не дають бажаний контракт на 224 млн доларів 1 - basket.com.ua

Форвард “Голден Стейт Ворріорз” Джонатан Кумінга прокоментував той факт, що клуб не готовий запропонувати йому максимальне продовження контракту на 224 млн доларів, хоча інші представники класу драфту-2021 отримали таку угоду в міжсезоння.

“Я не особливо за цим стежу. Не хочу відволікатися. Зосереджений на тому, як мені стати кращим, як я можу допомогти команді. Чим краще ти граєш, чим більше робиш, тим більше шансів, що все складеться на твою користь. Так що я не турбуюсь про такі речі, бо знаю, хто я такий, знаю себе. Важливо мати можливість вийти та довести. Дочекатися свого моменту.

Все в руках Господа, тому я не думаю про контракт кожен день. Усьому свій час. Якщо відволікатися на те, що одержують, роблять чи мають інші люди, це лише уповільнить вас. А я не хочу сповільнитись. Маю намір продовжувати робити те, що я завжди роблю”, – сказав Кумінга.

0

Автор публікації

Офлайн 16 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2560

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.