Пол Джордж здивував вибором гравця, який стане лідером нового покоління збірної США

Пол Джордж здивував вибором гравця, який стане лідером нового покоління збірної США 1 - basket.com.ua

Форвард “Філадельфії Сіксерс” Пол Джордж похвально висловився про гравця “Орландо Меджик” Паоло Банкеро і бачить в ньому головну зірку нового покоління збірної США.

“Є багато талановитих гравців, які ще не розкрили свій потенціал. Джа Моранту ще немає 25 років. Паоло Банкеро і Ламело Болл теж молодший 25. Якщо говорити про великий талант, то Чет Холмгрен теж у цій категорії. Є багато гравців, яким ще нема 25 років. Але хто з них готовий зробити наступний крок та стати головною зіркою покоління?

Безперечно, Паоло Банкеро. Він уже проявив себе як зрілий гравець. Йому потрібне оточення зі снайперів через його стиль гри — він справжня сила на майданчику. Чудовий у швидких проривах, ізоляціях і вміє використовувати свою фізичну силу проти суперників. Єдине, що заважає йому, це гравці, які заповнюють його коридори для атаки. Він став краще кидати, але за стилем він йде проходи, йому подобається контакт і фізична гра. Йому потрібні партнери, які допоможуть створити простір на майданчику”, – сказав Джордж.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.