“Черкаські Мавпи” зберегли Агафонова та оголосили ростер на наступний сезон Суперліги

“Черкаські Мавпи” зберегли Агафонова та оголосили ростер на наступний сезон Суперліги 1 - basket.com.ua

Клуб Суперліги “Черкаські Мавпи” оголосив склад на сезон 2024/25. Перед стартом сезону “Мавпи” підсилили ростер: до команди приєдналися Даниїл Пирогов, Назар Холод, Лєв Кошеватський, Дмитро Клебан та Ігор Клімов.

Також на майбутній сезон в команді залишаються вихованці баскетбольної академії “Мавп” — Артур Назаренко, Максим Фесун та Ілля Упир.

Продовжено контракт з Андрієм Агафоновим, який приєднався “Черкаських Мавп” минулого сезону. В сезоні 2023/2024 Агафонова було визнано найкращим центровим сезону в Суперлізі Favbet. Агафонов — найкращий український скорер минулого сезону та четвертий кращий за середньою результативністю в усій лізі. В середньому він набирав 14.7 очка, 5.3 підбирання та 1.9 передачі за гру.

Ще одним важливим гравцем, який залишився у команді, є Кирило Марченко. У минулому сезоні в складі “Мавп” він набирав 12.9 очка, 4.1 підбирання та 1.4 передачі за гру.

“Черкаські Мавпи” зберегли Агафонова та оголосили ростер на наступний сезон Суперліги 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 16 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 966

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.