“Я хотів його вбити”. Зірка НБА розповів, як в нього крали 7 млн доларів і завадили купити команду

"Я хотів його вбити". Зірка НБА розповів, як в нього крали 7 млн доларів і завадили купити команду 1 - basket.com.ua

8-разовий учасник Матчу зірок НБА Двайт Ховард розповів, як агент вкрав у нього 7 млн доларів на покупку клубу WNBA “Атланта Дрім”.

“7 мільйонів доларів, ці гроші були в агента. Що я думав? Я хотів знайти його та вибити з нього все лайно. Типу, я хотів убити його. Мій план був таким: я хотів купити “Атланту Дрім”. Це жіноча баскетбольна команда. І я подумав: “Боже, я справді хочу цим займатися, бо маю двох дочок. Якось вони захочуть грати в баскетбол. Я можу зробити так, щоб вони могли грати за “Атланту”, коли виростуть”. Отже, ми зібрали цю невелику групу, і тоді НБА — оскільки я все ще грав — заявила, що я не можу володіти командою повністю самостійно. Я подумав: “Гаразд, я можу створити групу і бути обличчям команди на даний момент, зможу залишатися за лаштунками, приймати всі рішення тощо”. Я поговорив із генеральним директором, поговорив із власниками команди.

Я справді думав, що це буде моя команда. Тому я дав групі гроші, і потім більше нічого не чув від цих людей. Вони почали зникати. Потім я заглянув до інтернету, і це були термінові новини. Вони сказали, що якісь інші люди купили “Атланту”. Я навіть зателефонував мамі до цього і сказав їй: “Мамо, я збираюся відправити тобі цілу купу речей “Дрім”. Команда належить нам!” Я був щасливий, тому що моя мати мала абонементи на сезон, і я збирався переконатися, що вона ходить на всі ігри. Але вони забрали гроші, і я ніколи більше про них не чув. Розмови з моїм агентом ставали дедалі рідшими. Він увесь час говорив: “Чувак, вони мені тепер не передзвонюють. Я не можу зв’язатися з ними”. Я подумав: “Чувак, ти брешеш. Що відбувається?” Я справді довіряв цьому агенту, тому що він був моїм, він був зобов’язаний говорити правду та бути чесним зі мною. Але ці агенти, ці юристи, всі ці люди — вони плетуть інтриги, вони брешуть, і у всіх у них один і той самий мотив: відібрати у вас гроші. Тож виходить, що ви справді нікому не можете довіряти”, — сказав Ховард.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2740

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.